4 tips til at give din terrasse en kærlig hånd

Dette indhold er sponsoreret

En terrasse kan fungere som et rigtig godt samlingspunkt for dine venner eller familie. Men måske bliver din terrasse slet ikke brugt så meget. Dette kan f.eks. skyldes, at den ikke er blevet vedligeholdt eller ikke er hyggelig at sidde på. Det kan du dog nemt ændre på med nogle få tips.

Klargør din terrasse

Når du skal forsøge at gøre din terrasse mere hyggelig, så den i højere grad kan blive brugt som samlingspunkt, kan du starte med at klargøre den. Hvis du har en terrasse af fliser, trænger den måske til at blive renset for ukrudt eller få en algebehandling. Hvis du har en træterrasse, trænger den måske i stedet til noget olie. I hvert fald er det en rigtig god start at få den rengjort og gjort klar. Allerede der kan du være nået et godt stykke.

Skab læ på din terrasse

Det kan også være, at din terrasse ikke bliver brugt så meget, fordi der altid blæser, der hvor den er placeret. Det kan du dog sagtens gøre noget ved. Med et hegn kan du lukke vinden ude, så der er læ på din terrasse. Et hegn vil samtidig være med til at skabe noget hygge, fordi den bliver lukket lidt inde.

Varm din terrasse op

Hvis din terrasse bliver mere hyggeligt at sidde på, vil den helt sikkert også blive brugt noget mere. Der er næsten ikke noget mere hyggeligt end åben ild på en sen sommeraften. Det er svært lige at starte et bål midt på terrassen, så i stedet kan du købe en udendørspejs. Dem findes der rigtig mange af i forskellige designs. Den vil både pynte, varme og skabe hygge. Du kan altid have en kurv med brænde lige ved siden af, så den altid er hurtig at tænde op i.

Hvad kan du ellers gøre?

Allerede nu vil du være rigtig langt med at få skabt en brugbar og hyggelig terrasse. Men hvis du gerne vil gøre noget mere, kan du f.eks. købe et lækkert lounge-sæt med nogle bløde hynder, da det er rigtig rart at sidde i. Her kan der nydes en lækker drink om sommeren eller spises morgenmad med hele familien. Hvis du vil skabe noget mere stemning, kan du desuden tilføje nogle store krukker med alle dine favoritblomster i, der kan skabe noget liv.