Derfor skal du have et nyt tag

Vi lever i en tid, hvor vi alle sammen godt ved, at vi skal passe på miljøet, ellers får vi et kæmpe problem i fremtiden. Derfor har det aldrig været vigtigere, at du får en bolig, hvor du har fokus på, at den skal være god for miljøet.

Det gør du med alt fra isolering, vinduer til dit tag. Et nyt tag er en af de bedste tiltag til at få en mere miljøvenlig bolig. Hvis du allerede ved, at du skal have nyt tag, kan du læse mere her.

Nyt tag om 30 år eller nu?

Et tag er altid en god investering for din bolig, da du skal have et nyt tag hver 30. år. Så hvis du lige har fået et nyt tag, så burde du være sat for de næste 30 år.

Eneste problem er, at hvis du fik nyt tag for 20 år siden, så kan det godt være, at det er en god idé allerede at skifte tag nu. For der er sket meget på området, og de nye moderne tage holder bedre på varmen, og dermed kan du spare penge og passe bedre på miljøet.

Hvis du har et ældre tag, kan du få en tagekspert ud og kigge på dit tag og komme med sit bud på, hvordan det klarer sig.

Få solceller på dit tag

De fleste tage burde kunne holde til den øget vægt fra solceller. Det er muligt, at det ikke længere er en ligeså god investering, når det kommer til fradragsmuligheder som tidligere, når det kommer til solceller. Men hvis du kun fokusere på miljøet, bør du få solceller med det samme.

De tjener ikke sig selv hjem lige med det samme, men du sparer på dit elforbrug allerede første år. Så hvis du vil have en klimavenlig bolig, skal du få dem med det samme. Desuden tyder alt på, at elafgiften fortsætter med at stige, da politikerne godt ved, at vi bliver nødt til at passe bedre på miljøet, og derfor kommer de ikke udenom at sætte afgifterne på el op.

Bedre isolering

En anden fordel, når det kommer til et nyt tag, er også, at det øger dine muligheder for bedre isolering. Om du fixer dit tag eller ej, kan du godt få bedre isolering, men sammen med et nyt tag vil det gøre en kæmpe forskel for din bolig.