Få din iphone fixet og spar kassen

iphone reparation århus, vejle, silkeborg, randersPriserne på mobiltelefoner er de senere år gået fra et par tusinde til over 6.000 for de nyeste modeller og der skiftes ud som aldrig før.

Den nyeste model er et hit og særligt unge mennesker går op i seneste model i hånden.

Økonomien hos studerende er desværre noget presset og derfor giver det god mening, at købe en brugt model og springe de nyeste over.

Det er der rigtigt mange der har fået øjnene op for og forældre til de helt unge er også med på bølgen.

En brugt mobil, kan blive en stor besparelse

Ser vi på det nylige skift fra iphone 6 til 7, er forskellene mindre end nogensinde før. Nuvel er der et lidt nyt design, en smule hurtigere processor og fancy features, men i forhold til prisen på en brugt iphone 6, er det meget svært at finde de mange penge i et almindeligt budget.

Køb en brugt iphone og sæt istand

Der hvor der kan være rigtigt store penge at spare, er ved at købe en ødelagt iphone og få den repareret.
Mange vælger at skifte model, når den gamle går i stykker. Det kan der være mange grunde til og oftest er det fordi de fleste antager det tager lang tid at reparerer en mobil og ikke kan vente.

Det gør det derimod ikke længere. I dag har de fleste mobil reparations butikker en walk in service, hvor du kan få lavet de mest almindelige ting på din mobil – på kun 45 minutter.

En skærm kan hurtigt skiftes og batteriet endnu hurtigere og priserne er lave kontra nyt køb.

Et eksempel kunne fint være en ny skærm på en iphone 6. Priserne ligger under 1.000 kroner og et batteri det samme.

I butikkerne kan du også købe en godt solidt over til din Iphone eller anden mobil, de er ikke ret fyre og kan hurtigt tjene sig hjem. Priserne begynder fra omkring 79 kroner og op til 200 for et Samsung galaxy s8 plus cover – altså ti de nyeste og største er de en anelse dyrere.

Reparation af Iphone og Ipads er blevet en industri

Efter Apple er kommet med de dyre produkter, er der opvokset en nicheindustri af små butikker, der har specialiseret sig i reparation af de dyre produkter og du kan derfor finde en mobil reparatør i alle større danske byer med mulighed for skift af alt fra knapper til interne komponenter.

I de fleste tilfælde er det originalprodukter der skiftes med, men du kan ofte også vælge et billigere produkt i original kvalitet til en endnu lavere pris.

Et fint eksempel er kæden Fonia, der servicere mobiltelefoner i både Århus, Silkeborg, Randers og Vejle.

Så få nu den iphone fixet frem for at smide den i spanden, det er ikke ret dyrt og du får en mobil, der er god som ny.

Gør-det-selv reparationer

Er du fiks på fingrene og har du mod på at klare opgaven selv, ligger der et hav af gode guides til udskiftning af stort set alle dele på de fleste nyere iphone modeller online.

Du kan f.eks. finde udførlige guides her.