Carlab forhandler alt i biludstyr

Et bredt udvalg af udstyr lige fra gearstang til bilmåtter skaber muligheden for at passe på bilen, så den både har god komfort og er i god stand. Indvendigt og udvendigt.

 

Hos Carlab forhandles alt i biludstyr og reservedele. Det brede udvalg af udstyr spænder lige fra gearstang og håndbremse til autostereo og bilmåtter. Alt udstyr er universalt og passer til de fleste biler. Ligegyldigt om kunden søger det neutrale look, eller mere går efter noget som skaber opmærksomhed, så har Carlab det hele. Alle mærker. Alle kvaliteter. Alle mærker.

 

Selvom det umiddelbart ikke betyder meget, hvilken bilmåtte der ligger i bunden af bilen, så er der indenfor dette område rigtig mange forskellige muligheder og mindst lige så mange forskellige valg og kombinationer. Bilmåtter og dertilhørende bundmåtter er tilpasset, så de passer til langt de fleste biler, og når vejret ændrer sig, og sne og salt kommer som effekt af vinteren, er der også et stort udvalg af gummimåtter til bunden af bilen. Med en gummimåtte fra Carpoint sikres, at bilens originale bilmåtter ikke bliver ødelagt eller bliver udsat for hverken salt eller vand. Gummimåtterne er funktionelle og kan placeres de fleste steder i bilen. Hvis de altid ligger i bilen, behøver vejret aldrig at være et issue.

 

Bilmåtter sælges hos Carlab, og ligesom alle brancher med forskellige produkter findes der også indenfor bilmåtter et væld af forskellige mærker og stilarter. Ud fra sortimentet af bilmåtter hos Carlab er der i hvert fald ikke nogen tvivl om, at der tilbydes noget til hver en smag. Søger man et originalt og ”ikke set før”-udtryk til sin bil, er bilmåtter fra Ed Hardy med temaer som Koi Fish, Love Kills eller Tiger sikre hits. Omvendt finder man mere diskrete, men samtidigt flotte designs af bilmåtter hos Sparco, Isotta, Simoni eller Autostyle, som alle tilbyder høj kvalitet med pæne udtryk.

 

Her finder du bilmåtter i alle mærker, som er lige til at bestille hjem fra Carlab. Autostyle har gjort det nemt at købe nye bilmåtter, for ligegyldigt tilpasningshullerne i de nye bilmåtter, så sikres funktionaliteten og føddernes komfort med universale clips til alle bundmåtter. Fastgørelsespunkterne er nemme at sætte fast i gulvet på bilen, så de ligger fast, hvor de skal. Se mere på hjemmesiden og bliv overrasket over, hvor meget ekstraudstyr som kan højne holdbarheden af bilen og i øvrigt give komfort.