Derfor skal du overveje biludlejning

Går du med tanker om at investere i en ny bil? Vil du måske opgradere, hvad du har i forvejen? Eller har dine behov for kørsel ændret sig? At købe en ny bil er ikke den eneste løsning. Det kan være ret dyrt at skulle til at investere i en ny bil. Hvad hvis nu dine behov ændrer sig inden for et par år? Det kunne for eksempel være, hvis din familie bliver større, eller hvis du får et nyt arbejde. Så skal du til at sælge bilen igen, og efter et år har en bil allerede mistet 10% af sin værdi. Der er selvfølgelig også den mulighed, at du kan købe en brugt bil. Men hvad nu hvis, du kunne indgå en lejeaftale, så du faktisk får muligheden for at skifte bil 4 gange om året – alt efter dine behov?

Fleksibel aftale

Hos Aunsbjerg biludlejning kan du prøve bilaftalen, FleksiBil. Den går ud på, at du lejer en bil, der passer til lige netop dit behov. Og når dine behov så ændrer sig, så kan du bare skifte din bil ud med en anden bil, som der passer til dine nye behov. Du kan selvfølgelig også bare bruge aftalen til at prøvekøre en masse forskellige biler, hvis det er det, du har lyst til – det bestemmer du selv. Du skal bare betale et etableringsgebyr og et fast månedsbeløb, så har du en fed aftale for et billigt billeje.

 

Du er helt fri for at skulle bekymre dig om at skulle sælge bilen, efter du er færdig med den, hvilket for mange kan være en stor mundfuld. Desuden er salg af din brugte bil også forbundet med et tab, da biler dykker i værdi, når de bliver brugt. Du får en bedre idé om, hvilken slags bil, du faktisk foretrækker. Ofte er vi ikke så heldige at få lov til at køre i flere forskellige biler, så vi vælger egentlig vores favoritmærke eller favoritbil baseret på overraskende få erfaringer. Med bilaftalen kan du også nyde spændingen ved at prøvekøre andre mærker og andre typer.

Hvad får du med?

Alle bilerne kommer med det nyeste udstyr og den nyeste teknologi, så du ikke skal gå på kompromis med kvaliteten. Der er både styr på den grønne ejerafgift, på forsikring og på en god servicepakke. Desuden har du med aftalen også mulighed for at låne en varebil eller en ekstrabil, så alle dine behov bliver dækket.