Med et rent skilt finder kunderne nemmer frem til dig

Hvad siger et beskidt skilt om din virksomhed

De fleste bedømmer både personer og virksomheder på ydre ting. Det er måske ikke så flatterende, men det er desværre sandheden.Du kender det måske fra dig selv? Skilte og facader er også en del af helhedsindtrykket. Hvis det er sat til i snavs og alger, ja så får man ikke et særlig godt indtryk. Et beskidt skilt vil nemt “falde i” med baggrunden og i værste fald bliver skiltet simpelthen overset.

 

Et godt førstehåndsindtryk

Facade og skilte vil typisk være det første kunder, gæster og besøgende møder. Det ville være dumt at give et kedeligt førstehåndsindtryk med snavsede skilte. Er skiltet rent er det nemmere at læse, så kunder og gæster ikke overser din virksomhed i forbifarten. Dit budskab vil også stå meget skarpere, når det rent faktisk kan læses.

Lad vinduespudseren give skiltene en omgang

I stedet for at balancere på stigen selv, så kan du udlicitere opgaven. Samme firma som polerer jeres vinduer vil sikkert også kunne tilbyde skiltevask som en del af deres ydelser. Du kan naturligvis også vælge et andet firma, men der vil sikkert kunne forhandles en rabat hvis du ligger vinduespolering og skiltevask samme sted. Det der er sparet, er jo som bekendt tjent.

Vinduerne poleres sikkert med et fastsat interval. Det samme kan også aftales for skiltevask. Hyppigheden vil variere, en faktor vil f.eks. være jeres placering. De fleste firmaer vil med stor sandsynlighed have behov for hyppigere skiltevask i vinterhalvåret. Det vil være en fordel at få lavet en aftale om regelmæssigt tjek af skiltene, f.eks. i forbindelse med vinduespolering. De professionelle vil ofte gøre brug af demineraliseret vand. Er det ikke nok til at få bugt med snavs og trafikfilm, så bruges der biologisk nedbrydelig sæbe. Så belastes miljøet heller ikke unødigt.