Det behøver ikke at blive mahogni med tiden

Når du køber en bordplade i træ, så kan du nemlig sagtens vælge at få den lavet i mahogni – fra start af. Det eneste du skal bekymre dig om er, hvordan du ønsker, at bordpladen skal se ud. Du har nemlig mange muligheder, når du vælger at købe en mahogni bordplade.

Mahogni er et mørkt og hårdt stykke træ fra tropiske træer. Oprindeligt var mahogni noget meget dyrt træ, som op igennem 1900-tallet faktisk blev udrydningstruet. Derfor stoppede al produktion af den ’ægte’ mahogni også tilbage i 1942, og er blevet gjort ulovlig at eksportere og forhandle. Heldigvis findes der mange andre typer af mahogni rundt omkring i verden. Faktisk er der over 1000 forskellige arter af træsorten, som går under navnet mahogni i dag, og det har stadigvæk en god hårdhed og mørk glød, som den oprindelige og ægte art også havde.

Lavet til dig, leveret af os

Når du har besluttet sig for, at du gerne vil have til din bordplade, skal være lavet af mahognitræ, så skal du beslutte, hvilken olie bordpladen skal behandles med. Du kan vælge mellem en naturlig olie eller en der er hvid- eller sortpigmenteret. Denne behandling med olie betyder både, at du kan få din bordplade til at passe lige præcis til dit hjem, men den gør også din bordplade mere modstandsdygtig overfor slid og skidt.

Der er også andre ting, som du kan få lavet, for at gøre din bordplade i mahogni helt unik og personlig.

Alle bordpladerne kommer nemlig som standard med skarpe kanter, men du kan vælge at få lavet lige netop den kantprofil, som du tænker vil passe bedst til din stil og behov.

Der er også mulighed for at bestille bordpladesamlinger, hvis du skal sætte flere bordplader sammen på dine egne mål. Der er mange muligheder, men fælles for dem er, at det er dig, der bestemmer.

Alle ordre der tikker ind bliver stort set alle sammen leveret med egen chauffør, som er et led i at sikre, at du som kunde får den mest trygge, præcise og pålidelige levering af din bordplade. Det tilstræbes at få afsendt din bordplade indenfor 10 hverdage fra bestillingen er lagt og betalt. Der kan dog være ekstra tilvalg, som kan forlænge denne proces en anelse, Fragtprisen varierer alt efter størrelse og vægt. Når du tilføjer ting til din indkøbskurv på hjemmesiden, vil det figurere, hvad fragtprisen kommer til at være.

Kontakt os endelig

Hvis du har nogle former for spørgsmål eller forespørgsler, så er du altid velkommen til at tage kontakt enten via mail eller på telefonen. Hvis du mangler hjælp til at få tegnet og beregnet på din bordplade, så kan du også altid ringe eller skrive. Hvis det er prisen, du er usikker på, så kan du selv regne dette ud nemt og bekvemt derhjemmefra. Gå ind på hjemmesiden og find onlineberegneren, hvor du kan taste din data ind, så beregner den, hvad det kommer til at koste med og uden eventuelle tilvalg.