Få styr på boligejendommen med ejendomsservice

Mange ejendomme er kendetegnet af rod og manglende orden. Oftest fordi at service på ejendommen overlades til beboerne, eller fordi der er udpeget en vicevært uden egentlige kompetencer – typisk en helt almindelig beboer, der påtager sig rollen mod f.eks. nedsat leje.

Ejendomme som derimod har styr på opgange, udeområde, vedligeholdelse og meget mere er typisk omfattet ejendomsservice.

Det kan du bruge ejendomsservice til

En ejendomsservice er en udefrakommende professionel servicevirksomhed, der varetager serviceopgaver for en eller flere boligforeninger. Fordelen er, at du får en erfaren person (eller flere), der holder din ejendom vedlige, uden du selv skal bruge din tid eller spekulere på, om forholdene er i orden.

Med forhold menes der de mange praktiske opgaver, der skal være styr på, for at områderne i og omkring boligområdet er ordentligt. Det kan være snerydning og saltning, fejning og trappevask, rengøring omkring ejendommen, havearbejde og meget andet. Faktisk kan man sige, at det er din bestilte ejendomsservicevirksomhed, der skal sørge for inde- og udeopgaverne.

Indendørsopgaver

Foruden føromtalte fejning og trappevask, har ejendomsservicevirksomheden også til ansvar at sørge for at bestille og koordinere, når der skal bestilles håndværkere eller udføres almindelige viceværtsopgaver som at skifte en pære og kontrollere inventar. Generelt kan man sige, at det bestilte firma skal sørge for, at der er et sundt klima, så beboerne føler sig tilpasse i opgangen og ved alle tilgængelige fællesområder. Det er vigtigt, at hele ejendommen tager sig godt ud, så de nuværende beboere er tilfredse, og så andre også får lyst til at flytte ind i komplekset, når der står lejemål ledige.

Udendørsområder

Som allerede nævnt kan arbejde på udendørsområder bestå af at slå græs, beskære træer og buske, rense afløb og tagrender samt mange flere opgaver, der holder ejendommen kørende.

Et ganske essentielt område at uddelegere er snerydning og saltning. Vinteren kan være hård, og snevejret kan bryde ud pludseligt sammen med islag. Her er det essentielt at vide, man allerede har en person, der tager tidligt afsted om morgenen og sørger for at områderne omkring ejendommen er fremkommelige og sikre.

Sørg for at høre, hvilke services ejendomsservicevirksomheden kan tage sig af, når du kontakter dem. Overvej desuden, at du vil bruge et mindre firma med dedikeret arbejdskraft, som ofte er en billigere løsning kontra de store virksomheder. Fordelen ved de store virksomheder er derimod, at de ofte har biler kørende med akutservice, og derudover selv kan håndtere f.eks. el-arbejde og reparationer, hvormed du sparer penge i forhold til at booke en håndværker.