Forstå flexleasing og fordelene ved det

Det er typisk for finansiering af ting, at der er mange muligheder for forskellige måder at handle på. De hedder næsten alle sammen noget, så man ikke helt kan gennemskue, hvad det går ud på, og det er tit noget, du egentlig godt kender under et andet navn. Du har måske hørt om flexleasing før? Du kan være, du har spurgt din ven, hvordan de har klaret betalingen af bilen? Flexleasing. Nu står du tilbage med spørgsmålet: Hvad er flexleasing? Det lyder måske som en uigennemskuelig størrelse, men det er faktisk en smart måde at undgå den dyre registreringsafgift. Hvis du vil vide mere om, hvad flexleasing er, giver Erhvervsguiderne dig det fulde overblik. Det giver dig nogle fede muligheder, men der er også nogle ting, du skal vide omkring flexleasing. Så kan det være, du svarer på spørgsmålet om, hvad flexleasing er. Måske med en lækker bil i garagen og en misundelig nabo forbi for at sparke dæk.

 

Vækstende løsning med værdi for dig

Der er ikke mange, som brøler begejstret, når de bliver opkrævet halvanden gange bilens værdi, fordi de gerne vil have en lækrere bil. Men sådan er det i Danmark på grund af registreringsafgiften. Flexleasing betyder, at du slipper for den store registreringsafgift og kun skal betale mellem en halv og to procent i registreringsafgift i måneden. Det er en forskel! Når bilens leasingperiode er udløbet, kan du sælge den videre uden registreringsafgift. Der vil typisk være en udenlandsk køber, som gerne vil overtage fartøjet. Det betyder også, at du sparer penge i værdi, du normalt vil tabe på bilen, og din forsikring bliver også billigere. Noget af det fede ved flexleasing er også, at du har mulighed for oftere at skifte bil. Flexleasing er en løsning, som flere og flere vælger, og det er netop af ovenstående grunde. Antallet af flexleasere er mere end fordoblet på under ti år.

 

Bilen skal sælges

Det lyder næsten rosenrødt, og som noget, du ikke kan sige nej til. Du skal dog huske, at du skal sælge bilen efter endt lejeperiode, inden du vælger en drømmebil, du ikke kan komme af med igen. Til gengæld er salget uden registreringsafgiften, og udenlandske købere er typisk en mulighed. Du skal også have med, at selskabet, som tilbyder flexleasing skal tjene penge på aftalen. Så du ender i sagens natur med at betale nogle penge, som ryger i selskabets pengekasse.