Guide: sådan får du din egen træterrasse i haven

Drømmer du også om grillaftner og brætspilshygge i haven til sommer? Så få dig en træterrasse i din have. Med en træterrasse i din have, kan du nyde alle sommeraftenerne i haven, sammen med dine venner og din familie. Men hvordan bygger du så en træterrasse? Læs her en guide på hvordan du bygger den perfekte træterrasse i din have.

Begynd planlægningen nu

Det første du skal gøre, når du overvejer om du vil have en træterrasse i din have, er at planlægge. Dette kan du allerede begynde at gøre nu. Her skal du blandt andet overveje: hvor skal terrassen placeres, hvor stor skal den være, hvordan skal den se ud, hvilke materialer skal den bygges af og hvem skal bygge den?

Når du svaret på alle disse ting, så er du allerede et langt stykke henne af vejen.

Skitser din træterrasse

Lav en detaljeret tegning af hvordan du vil bygge din træterrasse. Her er det vigtigt at du også tegner og planlægger hvordan selve konstruktionen på terrassen skal bygges. Når du har lavet en detaljeret skitsering af hvordan din terrasse skal bygges, så burde du også være klar til at købe materialer.

Så nå du har lavet en liste over hvilke materialer du skal bruge, så er der kun tilbage at finde ud af hvornår den skal bygges, samt hvem der skal gøre det.

Hvem skal bygge terrassen?

Når det kommer til hvem der skal bygge din terrasse, så har du 2 muligheder, du kan selv gøre det eller du kan få nogle professionelle til at gøre det. Hvis du vil have hjælp til at bygge din terrasse, så kan du kontakte Kun-terrasser.dk, som kan hjælpe dig igennem hele processen fra starte til slut.

Hvis du gerne selv vil bygge din terrasse, så kan det være en fordel for dig, hvis du inviterer nogle venner over som kan hjælpe dig. Her kan du jo eventuelt lokke med varme grill pølser og kolde øl ad libitum, som tak for hjælpen.

Sådan bygger du selv terrassen

Når du har købt alle dine materialer ind til terrassen, fået indkaldt de venner som skal hjælpe dig og er klar til at gå i gang, så start med at bygge selve trækonstruktionen, som skal bære terrassen. Er det en hævet terrasse som du vil bygge, så er det vigtigt at du graver de bærende stolper langt ned i jorden og støber dem med beton.

Når I har bygget selve fundamentet for terrassen, og alt står snor lige, så er der blot tilbage at ligge de terrassebrædder som du har indkøbt til formålet.

Har du andre ting som skal fixes?

Er der andre ting i din bolig eller i din have som du gerne vil have fixet? Så giv et kald til entreprisefirmaet Egerbyg, de hjælper med det hele og til nogle meget konkurrencevenlige priser. Du kan læse mere om Egerbyg på deres hjemmeside Egerbyg.dk

Når du har læst ovenstående, har du forhåbentlig fået skabt dig et overblik over, hvilke muligheder der findes, hvis du gerne vil have bygget en træterrasse i din have, inden sommeren for alvor træder ind.