Gasflasker med hurtig levering

Køb Gasflasker online hos Primusdanmark.dk hvis du skal i gang med at svejse eller lodde, så du får det rigtige brændstof. Du kan både finde gasflasker med CO2, argon samt mix-gas flasker, så der er noget til forskellige formål.

 

Til flere formål

Skal der arbejdes på en svejsning, lodning eller andre projekter, er der brug for det rette brændstof, og her kommer PrimusDanmark.dk ind i billedet. Hos virksomheden finder du både gasflasker af argon, CO2 og blandede flasker. Førstnævnte anvendes til TIG-svejsning, der står for Tungsten Inter Gas, og den bruges til svejsning i aluminium og rustfrit stål. CO2-flasken anvendes til MAG, Metal Active Gas-svejsning, hvilket anvendes til ulegeret stål, og den blandede anvendes til MIG, Metal Inert Gas-svejsning, som blandt andet bruges til aluminium eller ulegeret stå, hvor varmen skal være lidt kraftigere. Ofte kan det være et større svejsearbejde, der skal igangsættes, så du opnår selvfølgelig mængderabat ved køb af flere flasker.

 

Tryg handel

PrimusDanmark.dk forhandler et stort og alsidigt sortiment af værktøj og andre redskaber til forskellige arbejdsopgaver. Virksomheden er stor, og den gode kvalitet og de billige priser ligger til grund for den store popularitet. Når du har fundet, hvad du søger, er der selvfølgelig reklamationsret, så du frit kan bytte, hvis der er tale om et forbrugerkøb. Virksomheden forhandler nemlig både med private, andre virksomheder og offentlige institutioner. Hermed fremgår det, at PrimusDanmark.dk er en større virksomhed, og med fire store lagre i landet, er der garanteret hurtig levering, der kommer frem dagen efter bestilling, såfremt den udføres senest kl. 12. Billige priser, hurtig levering og god service er alle egenskaber, der bliver vægtet meget højt, så du kan trygt stole på en sikker handel.