Få de optimale rengøringsmidler til din industri

Tænk hvis man kunne formindske sygedagene på arbejdspladser bare ved at skifte rengøringsmiddel til sin virksomhed. Umiddelbart lyder dette jo som ren ønsketænkning, men faktisk er der noget om snakken. Find rengøringsmidler til industri her, hvis du vil finde ud af, hvordan du med Biosan kan få en renere arbejdsplads.

Effektiv og brugervenlig rengøring

Biosans rengøringsmiddel, der er udviklet specielt til industri- og fødevarebranchen, er ekstremt effektivt og nemt at bruge. Der er tale om en desinfektion, som foregår ved hjælp af biocider.

Produktet påføres direkte på overfladen og skal blot tørre ind i op til et kvarter. Det virker både på overflader af glas, murværk, plast eller andet. Efter det er påført, vil det i en længere periode fungere som en beskyttende hinde mod bakterier og vira. Udover at virke forebyggende vil det også fjerne op til 99,9 procent af vira og bakterier med det samme. Dette betyder, at Biosan både virker akut og forebyggende.

Om det er olie, sod, rødvin, blod eller fedt, du skal fjerne fra en overflade, er det noget, der nemt kan gøres med Biosans rengøringsmiddel

Produktet er godkendt af Fødevarestyrelsen til brug i fødevare- samt fodervirksomheder. Du kan altså trygt anvende det til din industri, hvad end det er et storkøkken, en fødevarefabrik, kontor, supermarked eller noget helt andet.

Sundt og grønt arbejdsmiljø

I og med at Biosan hurtigt og effektivt fjerner bakterier og vira, vil det medføre et renere arbejdsmiljø. For dine medarbejdere vil dette betyde færre sygedage, da de vil befinde sig i et renere miljø, og på den måde udsættes for færre skadelige bakterier.

Dine medarbejdere vil altså være i en langt lavere risiko for at blive smittet af bakterier, der gør dem syge. På den måde sikrer Biosan et sundt arbejdsmiljø med friske medarbejdere, der er i stand til at udføre et optimalt stykke arbejde.

Biosan er endvidere et fuldstændigt nedbrydeligt produkt, der hverken er giftigt for mennesker, dyr eller naturen. Det er altså et miljørigtigt produkt, og du vil derfor få en mere grøn virksomhed ved at skifte dit nuværende rengøringsmiddel ud med Biosan.

Hvis du er interesseret i andre rengøringsprodukter, har Biosan en hel serie med følgende:

  • Biosan Staldrengøring
  • Biosan Gastro Cleaner
  • Biosan Oliesporsfjerning
  • Biosan Skumslukningsmiddel
  • Biosan Universalrengøring

Der er dermed rig mulighed for at finde et produkt, der dækker lige netop dit behov. Du kan læse mere på Biosans hjemmeside.