Gode gaver til Valentinsdag

Nu nærmer d. 14. februar sig hastigt, og vi ved alle, at det betyder Valentinsdag er over os. Det er en tid, hvor især kærestepar udveksler blomster, chokolade eller andre former for kærlige gaver. Men hvis nu du skal være helt ærlig, synes du så, at det er sjovt at få en upersonlig ting hvert år? Drømmer du ikke om at modtage eller give en mere personlig og selvlavet gave, som emmer af kærlighed og tanker, der kun er rettet imod dig? – Hvis du har det sådan, så kan du ved at læse videre herunder, få en idé til, hvordan du kan lave din egen valentinsgave.

Fotokalender

Den nemme løsning er at gå ud i en butik og købe en buket blomster, men det er ikke særlig personligt. I stedet kan du kreere noget hjemmelavet, der er fyldt med kærlighed, men så står du måske og tænker, at du overhovedet ikke er den kreative type. Det er der en løsning på, da du sagtens kan lave en personlig gave uden at skulle i gang med pap og papir. Du kan nemlig lave din helt egen fotokalender online. En fotokalender kan være den perfekte valentinsgave, da den vil være fyldt med dejlige minder og billeder af jer. Det er en gave, der vil emme af kærlighed gennem hele året.

Det eneste du skal gøre er at finde 12 billeder, som du synes repræsenterer jeres forhold eller gode minder i har haft sammen. Du kan også have flere billeder pr. måned i din kalender, men hvis du overdriver antallet af billeder pr. side, kan det komme til at se rodet ud. Som en løsning kan du vælge at lave variationer for hver måned, f.eks. kunne der være to eller tre billeder i januar og kun et billede i oktober. Variationerne vil gøre fotokalenderen mere spændene, og det vil være sjovt at bladre videre til næste måned for at se hvilke minder, der gemmer sig her. Dermed vil en fotokalender være den bedste måde at huske på de gode minder, I har oplevet sammen.

Lav din egen valentinsgave

Lyder en fotokalender som en god valentinsgave fra dig? Så skynd dig at klikke her, hvor du kan lave din kalender allerede i dag. Hvis du laver den om formiddagen, vil du kunne give den i gave så tidligt som dagen efter. Så er der kun tilbage at sige: Glædelig Valentinsdag.