Lugter afløbene i huset? Sådan får du det til at stoppe

Har man et lugtende afløb i huset, er der mange forskellige ting, man kan vælge at gøre, for at få det til at stoppe, men som det også er med så meget andet, vil nogle metoder være bedre og mere effektive end andre. Mange vælger hurtigt at ty til løsninger, der indebærer kemikalier i afløbet, men dette er ikke en miljøvenlig løsning, da man udleder forskellige kemikalier i husets afløb. Herudover kan det også være en forholdsvis dyr fornøjelse, såfremt man ofte døjer med lugt i afløb. En mere miljørigtig måde, hvorpå man kan komme af med lugten fra afløbet, er med en ny lugtlukker, der med nye og simple teknologier kan holde den ækle lugt fra afløbet ude af huset. Sådanne afløbslugtlukkere fås også vandfrie, hvilket ydermere kan være en fordel få miljøet såvel som for bankkontoen på den lange bane. Dette fungerer ved, at et lugtlukke har en membran, der tillader vand at flyde ned i afløbet, mens den forhindrer lugt, skadedyr, gasser og lignende at gennemtrænge afløbet.

Miljørigtige løsninger til badeværelset

Dette er en effektiv og miljøvenlig måde at løse problemet på, og der findes også andre måder, hvorpå man kan skåne miljøet og bankkontoen. Her kan man eksempelvis gå til badeværelset, hvor der år efter år benyttes litervis af vand, der egentlig ikke behøver at være benyttet. Dette er især gældende på eksempelvis arbejdspladser med flere toiletter tilhørende, hvor der dag efter dag rykkes ud i toilettet og tørres hænder et væld af gange dagligt. Her kan man faktisk minimere vandforbruget ved at vælge et vandfrit urinal, der via nye teknologier lader urinen løbe ud af urinalet, mens der også sørges for god hygiejne og naturlig duft ved hjælp af en såkaldt Bio-Aktive blok. Herudover kan man også spare penge og en hel del komplikationer og bøvlet arbejde ved at udskifte eksempelvis papirhåndklæder med elektroniske håndtørrere på toilettet. Her er det muligt at spare mange penge på energi og papirhåndklæder, såfremt man investerer i en miljørigtig håndtørrer.

Find også de rette varianter i udvalget

Disse forskellige urinaler og håndtørrere fås i mange forskellige designs og farver, og de mest klassiske, traditionelle og benyttede farver er rustfrit stål, hvid og sort, der går igen hos mange. Dette kan man eksempelvis vælge at afstemme i henhold til de andre farvetemaer, der allerede er kørende på badeværelset, således nyerhvervelsen kommer til at passe godt ind i badeværelset. Hernæst kan det også være en fordel at alliere sig med et miljøbevidst og erfarent firma, når man beslutter sig for at lave sådanne ændringer, da man herved sikrer sig, at de bedste løsninger i henhold til situationen benyttes – læs mere om det og find udvalget af vandfrie urinaler, miljørigtige håndtørrere og meget andet her.