Gør din køreglæde større

Er du bilejer, kan du gøre flere ting for at øge din køreglæde. Det kan du bl.a. gøre ved at forbedre komforten for både dig og dine medpassagerer.

Udskyd ikke værkstedsbesøg

Der er ikke noget ved at køre afsted i en bil, der hakker afsted eller pludselig lyder underlig, når du starter den. Hvis du bemærker noget anderledes eller forkert ved din bil, så få det hellere tjekket så hurtigt som muligt. Du bør ikke udskyde dine værkstedsbesøg, for du risikerer kun, at skaden bliver større og dyrere end først. Det kan også være, at du tager til mekanikeren og finder ud af, at intet er galt, men så er du sikker. Det er ikke rart at køre rundt og føle, at bilen kan stå af hvert øjeblik. Det vil intet godt gøre for din køreglæde.

Tilføj fede gadgets

Er du vild med gadgets, og kan du lide at tingene er lidt ekstra lækre? Med fede gadgets til din bil, kan du fremme din køreglæde gevaldigt. Du kan f.eks. købe et bakkamera, der vil gøre det meget nemmere for dig at bakke fremover. Det er en luksus, der er virkelig brugbar. Find et bakkamera her. Du kan også købe en mobilholder. Denne gadget er måske ikke lige så sjov, men til gengæld kan du få stor gavn af den. Nu kan du bruge din mobil som GPS eller høre musik fra din mobil.

Øg komforten i bilen

Noget du kan gøre for at øge din køreglæde, er også at gøre din bil mere komfortabel at køre i på forskellig vis. Er du træt af at komme ud til et iskoldt rat om vinteren, kan du købe et ratbetræk, der gør det rart at holde ved. Der findes alverdens ting, du kan investere i, for at gøre din køretur bedre. Det kunne f.eks. være en skulderpude til din sele, et massagesæde, blæser med sugekop og en nakkepude.

Tænk på dine børn

Har du ofte børn med ude og køre, kan de hurtigt blive utålmodige, og det kan forstyrre din kørsel. Derfor kan du gøre flere ting for at holde dem beskæftige. Så klarer de sig selv og forstyrrer ikke dig. Hæng f.eks. en iPad-holder op, hvor de kan se film eller høre musik på. Hav altid nogle blade med, de kan læse i. Eller sørg for at have små spil med, der kan anvendes i bilen.