Har du brug for en ny varmepistol?

De kan anvendes i utallige forskellige situationer, og hos PrimusDanmark kan du få leveret en varmepistol på meget kort tid.

Det er primært håndværkere, der bruger varmepistoler, men det er bestemt ikke kun dem, der kan få glæde af den, fordi den faktisk kan anvendes i utroligt mange situationer.

Hvis du er maler, så kan du bruge varmepistolen til blandt andet at løsne gammel maling, og derfor kommer der oftest en skraber med til en varmepistol. Den kan også justeres i temperatur, afhængig af, hvilket underlag og hvilken type maling, der anvendes.

En varmepistol kan også bruges til at opvarme maskiner og løsne metaldele, blandt andet bolte, der er monteret med varmefølsomt materiale. Nogle maskiner og metaldele, eksempelvis bolte, er monteret med varmefølsomt materiale, som fx Loctite.

Hvis du er i byggebranchen, så ved du også, at det er normalt at bruge mange plastikrør, der ofte skal bøjes i forskellige former. Her er varmepistolen også genial, da man kan varme en del af plastikrøret og derefter bøje det i den ønskede form.

Varmepistoler kommer oftest med en eller flere dyser, der kan være enten runde eller flade alt efter om varmen skal spredes eller samles.

Hos PrimusDanmark ligger alle varmepistolerne på deres eget lager og kan derfor leveres fra dag til dag. Ved bestilling hverdage før klokken 12.00, kan værktøjet leveres dagen efter.