Bach Promotion hjælper dig med firmagaverne

Der er mange anledninger til at give sine medarbejdere gaver. Eksempelvis er det jul om lidt, og her kan det være en god idé at honorere sine kollegaer.

Man kan give medarbejderne gaver, hvis de præsterer noget ekstra, hvis de har fødselsdag eller hvis det er jul. Mange arbejdsgivere giver i hvert fald deres medarbejdere gaver til jul, men det kan godt være lidt svært at finde ud af, hvad i al verden man skal give, fordi man ofte har mange forskellige typer medarbejdere.

Det er netop det, som Bach Promotion gerne vil hjælpe dig med. De er et firmagavefirma, der både hjælper firmaer med at give julegaver, reklamegaver, almindelige firmagaver og meget mere. Det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvad dine medarbejdere kan få.

Hos Bach Promotion finder du blandt andet et Pillivuyt gavesæt i hele 8 dele bestående af både grydelapper, køkkenhåndklæder, en grillhandske, et lasagnefad og en skål, en kokkekniv designet som en murerske fra Nicholai Wiig-Hansen, der genopfandt kniven, sådan at den har den mest optimale form, og en fleecejakke, eventuelt med gravering.

Hos Bach Promotion er der det, de kalder prisgaranti, da de tilstræber at have markedets laveste priser. Derfor matcher de prisen i internetbutikken, hvis du finder et produkt, der er billigere end det, de sælger det til.

Se meget mere på https://www.bach-promotion.dk/shop/da/.