Når du skal fikse dit pillefyr

Det kan være noget af en mundfuld, hvis først fyret begynder at te sig tosset. Det kan betyde, at man kommer til at have et overordentligt koldt hus og at man kommer til at tage kolde bade i et stykke tid. Det er derfor i alles interesse, at man holder fyret ved lige og udskifter de dele, der kunne begynde at udvise tegn på slid. Hvis man har et lille lager af de reservedele, som oftest får i stykker, så kommer man heller ikke til at stå uden varmt vad og varme i huset. Man skal dog bare lige have styr på, hvordan man udskifter delene.

Derfor giver det mening at have et lille lager

Når man køber et fyr og bruger det hver dag, så kommer der til at være tidspunkter, hvor det kommer til at trænge til en ny del. Det er derfor ærgerligt, hvis man ikke har de vigtigste dele ved hånden, så man i værste fald kommer til at skulle ringe til en tekniker for at få det varme vand og indeklimaet tilbage. Spørg derfor altid, hvad der er for nogle dele, som statistisk set kommer til at give op først og køb en back-up af de første par stykker på listen. Så slipper du for at betale for både reservedelen og teknikeren. Så gælder det bare om at kunne klare det selv og om at finde et sted, hvor du kan få fat i alle disse reservedele.

YouTube og reservedele

Det er blevet populært at sige, at man kan lære alt på YouTube. Det er ikke helt forkert, for der ligger så utroligt meget information derinde. Hvis man skal have skiftet en reservedel, så kan det derfor være en fordel både at søge derinde og på din fortrukne søgemaskine. På den måde slipper du nemlig for at skulle have fat i en tekniker medmindre du laver fejl i forbindelse med reparationen. Når det kommer til at opbygge sit lille lager af reservedele, så er det en fordel, hvis du finder et sted, hvor de også sælger den model du har, for så har de garanteret også reservedelene dertil. Så kan du høre dig ad og finde ud af, hvad der giver bedst mening og hvordan man plejer sit fyr bedst for at mindske risikoen for, at fyrets dele går hurtigt i stykker. Se flere pillefyr her og find din model og dine reservedele.