Overvejelser ved valg af erhvervslokaler

Når du skal finde lokaler til din virksomhed, er der mange aspekter, der skal overvejes, før du siger ja til noget. Du kan helt sikkert godt finde nogle lokaler, der er perfekte, men det skal selvfølgelig være indenfor et bestemt budget.

Beliggenhed betyder alverden

Når du kigger efter nye virksomhedslokaler, er det super vigtigt at kigge på beliggenhed. Det skal både være i forhold til medarbejdere, kunder og eventuel vareindlevering. Først og fremmest skal det være nemt for medarbejderne at komme på arbejde. Er dine medarbejdere i bil, på cykel eller med offentlig transport? Er der gode parkeringsmuligheder. Nem adgang giver glade medarbejdere med mere overskud i hverdagen. Hvis I har kundebesøg i virksomheden, er det vigtigt at de nemt kan finde virksomheden. Er der tale om en detailbutik, skal den selvfølgelig ligge et sted, hvor potentielle kunder kommer forbi. I nogle tilfælde kan det også være relevant at tage højde for vareindlevering og distribution af virksomhedens produkter. For nogle virksomheder vil det være mest attraktivt at ligge tæt på motorvejen eller en lufthavn.

 

Beliggenheden betyder også noget i forhold til det image, virksomheden gerne vil have. Det er især, hvis I har mange kunder, der kommer forbi. Det rigtige sted og den rigtige bygning udstråler, at virksomheden har styr på sagerne, og det kan på mange måde skabe mere tryghed kunderne. Få hjælp til at finde de rigtige virksomhedslokaler hos Nybolig Erhverv.

Plads og udviklingsmuligheder

Når virksomheden skal leje nye lokaler, er det super vigtigt, at der er nok plads. Medarbejderne skal have god plads til at kunne arbejde, og ikke føle at de træder hinanden over tæerne. Derudover skal der være nogle fællesområder, som giver medarbejderne mulighed for at holde nogle velfortjente pauser. Er din virksomhed i vækst, er det også værd at overveje udvidelsesmulighederne. På sigt kan det spare jer for mange omkostninger og besværligheder.