Slagleklipper eller rotorklipper: Hvad bør du vælge?

Når man skal klippe græsset i et større terræn, handler det om at finde den bedst mulige måde at gøre det på. Dog er mulighederne mange, da der i dag findes mange forskellige former for plæneklippere. Den første løsning er, at man kan benytte sig af en rotorklipper, som er beregnet til at klippe græsset i større arealer, da den har flere kræfter end en helt almindelig plæneklipper. Samtidig har den nogle fordelagtige funktioner i det, at den snitter græsset i små stykker, så det bliver liggende på de tilbageværende strå. Det betyder for dig, der klipper græsset, at du ikke skal til at rydde det klippede græs op, når klipningen er overstået. På den måde er det for dig en mindre arbejdsopgave at slå græs, og arbejdsopgaven er dermed nem at gå til hver gang.

 

Dog synes rotorklipperen ikke alligevel trods sine fordele at være den bedste løsning. Slagleklipperen er nemlig også kommet på markedet, og denne bliver bl.a. brugt hyppigt i kommunerne. Spørgsmålet er nu bare: Hvorfor vælger man slagleklipperen fremfor rotorklipperen?

 

Fordele ved en slagleklipper

Slagleklipperen vinder over rotorklipperen i forhold til dygtighed fordi:

 

  1. Slagleklipperen er hurtigere end rotorklipperen til at slå græs, fordi dens generelle hastighed er højere.
  2. Vælger man at bruge en slagleklipper, kan man godt tillade sig at lade græsset gro lidt længere. Slagleklipperen kan nemlig nemt klare højere græs, hvor rotorklipperen kan blive udfordret.
  3. Det er nemmere at vedligeholde en slagleklipper, da den ikke skal slibes ligeså ofte som rotorklipperen.
  4. Slagleklipperen kan også klare muldvarpeskud.

 

Køb din slagleklipper hos Dk-tec.dk

Grundet de mange fordele, som slagleklipperen har i forhold til rotorklipperen, er der mange, der vælger denne. Slagleklipperen giver overskud, og man sparer også tid. Overvejer du også at investere i en slagleklipper, kan den købes hos Dk-tec.dk, hvor du også kan læse mere om maskinen og de tilhørende funktioner.