Sådan kommer du nemmest gennem en flytning

At skulle flytte kan være en stressende og uoverskuelig proces. Det kan være svært at sige farvel til en bolig, der er fyldt med minder fra gode stunder, og at komme igennem alle skabe, skuffer, reoler og kælder- eller loftsrum kan tage lang tid og være et hårdt projekt. Med disse 3 råd bliver flytningen nemmere og mindre stressfuld.

 

Vær organiseret og begynd i god tid

Det kan tage længere tid, end man lige tror, at komme igennem alle ens ejendele. Når først man får åbnet de skuffer, skabe og kasser, man ikke har haft åbnet i lang tid, kan et større sorterings- og oprydningsprojekt nemt folde sig ud. Det er derfor en alletiders idé at være organiseret, planlægge, hvilke opgaver der skal klares hvornår, og at begynde i god tid, så man kan nå alt, inden flyttebilen kommer.

 

Ryd op, sorter og smid ud

Når der er kommet hul på bylden, og alle de gamle ting, skolebøger, hengemt tøj, kassen med billeder, der aldrig blev sorteret og alt det andet, vi kan finde på at gemme væk, er kommet frem, handler det om at gribe det fornuftigt an. Hvis tingene har stået hengemte i flere år, og du faktisk havde glemt du havde det, så har du nok ikke brug for det. En flytning er derfor en glimrende anledning til at få ryddet op, få sorteret i alle de gamle ting og minder og få smidt alt det ud, der ikke bliver brugt.

 

Hav en overordnet plan over indretningen i den nye bolig

Når den store flyttedag oprinder, handler det om at være organiseret. Det er en god idé at have en overordnet plan over, hvordan den nye bolig skal indrettes, så de rette kasser ender i de rigtige rum. Man kan eventuelt lave en tegning over den nye bolig og printe den ud, så man kan have den med sig.